vartalohoidot

Vartalohoidot

 

100% NATURE DETOX-CELLUFREE VARTALOKÄÄREET Vähentävät selluliitin ilmentymiä ja turvotuksia, parantavat ihon rakennetta, jänteyttä ja elastisuutta, auttavat poistamaan ylimääräistä nestettä, edistävät rasvanpolttoa ja niillä on laihdutusvaikutus. TEHOAINEET: luonnollisen Kuolleenmeren mudan uute, luonnollinen mentoli, luonnollinen kamferi, luonnollinen kofeiini, eteeristen öljyjen seos: piparminttu, greippi, makea oranssi. Kääreillä on viilentävä vaikutus.


100% NATURE THERMO-FATBURN VARTALOKÄÄREET Vaikuttavat paksumpaan rasvakudoskerrokseen edistämällä lipolyyttisiä prosesseja rasvakudoksen soluissa, joihin selluliitti syntyy. Parantavat rasvanpolttoa edistämällä termogeneesiä eli lämmöntuotantoa ja ja siten nopeuttavat aineenvaihduntaa käyttämällä kehon rasvaa energian saamiseksi. Vähentävät selluliitin ilmentymiä, parantavat ihon rakennetta, jänteyttä ja elastisuutta,ja niillä on laihdutusvaikutus. Myös auttaa reumaa, taistelee niveltulehdusta vastaan ja poistaa niveltulehduksen. TEHOAINEET: luonnollisen Kuolleenmeren mudan uute, patentoitu selluliittia estävä CO2 kompleksi,luonnollinen mentoli, luonnollinen kamferi, luonnollinen kofeiini, luonnollisten eteeristen öljyjen seos: piparminttu, greippi, makea oranssi ja sitruuna.


100% NATURE CRYO-SLIMMING VARTALOKÄÄREET / LYMFAHIERONNA Kääreiden vahva viilentävä vaikutus edistää lymfadreenausta, vahvistaa verisuonten seinämiä, parantaa ihon rakennetta ja jänteyttä. Edistävät rasvanpolttoa, vähentävät selluliitin ilmentymiä ja turvotuksia, parantavat ihon rakennetta, jänteyttä ja elastisuutta, auttavat poistamaan ylimääräistä nestettä,ja niillä on laihdutusvaikutus. Se on sallittu verisuonten laajenemisen tapauksessa ja raskauden aikana jalkaturvotusten lieventämiseen. TEHOAINEET: luonnollisen Kuolleenmeren mudan uute, luonnollinen mentoli, luonnollinen kamferi, eteerinen piparminttuöljy.


100% NATURE LIGHT-TONIC VARTALOKÄÄREET / LYMFAHIERONNA Edistävät lymfadreenausta kevyemmän viilentävän vaikutuksen ansiosta, vahvistavat verisuonten seinämiä, parantavat ihon rakennetta ja jänteyttä. Sopivat kasvo-ovaalin korjaukseen. Auttavat vähentämään selluliittia, edistävät kehon painon laskua, stimuloivat lymfakiertoa. Se on sallittu verisuonten laajenemisen tapauksessa ja raskauden aikana jalkaturvotusten lieventämiseen. TEHOAINEET: luonnollisen Kuolleenmeren mudan uute, luonnollinen mentoli, luonnollinen kamferi, kollageeni, allantoiini, luonnollisten eteeristen öljyjen seos: piparminttu,vihreä minttu ja ja sitruuna


100% NATURE BEER-RELAX VARTALOKÄÄREET / ANTISTRESS Oluella kostutetut kääreet nopeuttavat aineenvaihduntaa, stimuloivat verenkiertoa ja poistavat jätteitä ja toksiineja, se auttaa vähentämään kehon painoa ja edistää rasvanpolttoa. Mallas- ja humalauutteet sisältävät runsaasti B-ryhmän vitamiinejä, jotka parantavat ihon ulkonäköä ja koostumusta, vahvistavat immuniteettia, lievittävät nivelsairauksia, lämmittävät lihaksia ja vähentävät lihasjännitystä sekä auttavat yliväsymyksen ja stressin tapauksessa, koska niillä on lievä rauhoittava vaikutus. Auttavat lievittämään oksidatiivista stressiä suuren harjoituskuorman jälkeen. TEHOAINEET: luonnollisen Kuolleenmeren mudan uute, luonnollinen mentoli, luonnollinen kamferi, ruis ja haju, tiivistetyn mallasuutteen.

 


100% NATURE THERMO-FATBURN LÄMPÖVOIDE Aktivoi aineenvaihduntaa, stimuloi verenkiertoa, parantaa lymfadreenausta. Edistää rasvanpolttoa, koska vaikuttaa paksumpaan rasvakudoskerrokseen ja edistää lipolyyttisiä prosesseja rasvakudoksen soluissa,joihin selluliitti syntyy. Voide on varsin aktiivinen tehoaine, se toimii useita tunteja hoitotoimenpiteen jälkeen ja auttaa korjaamaan kehon muotoja. TEHOAINEET: jojobaöljy, vehnänalkioöljy, neempuun vaha, kofeiini, punaisen pippuriöljyn CO2 uute.


100% NATURE DEAD SEA SALTS & SEAWEED TEHOKAS IHON KUORIJA Vartalon ihon kuorija hienolla rakenteella ja rikkaalla koostumuksella, merilevillä ja sitrushedelmillä. Sisältää kuolleenmeren suolaa, fucus-uutetta, ruskeaa merilevää, sinistä retinolia, vehnänalkioöljyä, kookosöljyä, appelsiinin, greipin, sitruunan ja limetin eteerisiä öljyjä. Fucus-uute poistaa toksiineja ja nestettä. Kuolleenmeren suola on rauhoittavaa, ehkäisee ihon vanhenemista, lievittää psoriaasia, parantaa ihon ja ihonalaisten kudoksien verenkiertoa. Sininen retinoli auttaa säilyttämään ihosolujen elinvoimaisuutta.Vehnänalkioöljyllä on korkein E-vitamiinin pitoisuus verrattuna muihin oljyihin, minkä vuoksi sillä on voimakas vanhenemista ehkäisevä vaikutus. TEHOAINEET: kuolleenmeren suola,fucus-uute, ruskea merilevä, sininen retinoli, vehnänalkioöljy, kookosöljy, appelsiinin, greipin, sitruunan ja limetin eteeriset öljyt.


100% NATURE COFFEE-ALMOND TEHOKAS IHON KUORIJA Vartalon ihon kuorija hienolla rakenteella, sisältää makean mantelin öljyä, rypäleensiemenöljyä, kaakaovoita, babassuöljyä, arabica-kahvin paahdettuja kahvipapuja, hasselpähkinäjauhetta ja kuolleenmeren merisuoloja. Koostumusta on rikastettu A- ja E-vitamiineilla. Makean mantelin öljy imeytyy hyvin, kevyt öljy (vähärasvainen verrattuna muihin öljyihin). Orgaaninen babassu-palmuöljy on ihanan kevyt öljy, joka jättää suojaavan kerroksen iholle ja iho on samettinen. Kuolleenmeren suola on rauhoittavaa, ehkäisee ihon vanhenemista, lievittää psoriaasia, parantaa ihoa ja ihonalaista kudosta. TEHOAINEET: natriumkloridi,makean mantelin öljy,rypäleensiemenöljy, kaakaovoi, babassuöljy, arabica-kahvin siemenet, pähkinäjauhe, kuolleenmeren suola,A-vitamiini ja E-vitamiini.