Rullahieronta

 • Mikä on rullahieronta?

Rullahierontakoneet ovat muuttuneet nopeasti erittäin suosituiksi ja tehokkaiksi, sillä rasvakudos sekä selluliitti alkavat silminnähden vähentymään.

Rullahieronta on myös erittäin tehokas lihasjännityksiin, sillä se on ainoa, jonka voimakkuutta voi itse säädellä.

Koneiden toimintaperiaate koostuu pyörivällä rummulla olevista rullista, jotka suorittavat tietyn määrän kierroksia minuutissa. Puurullat kiertävät ja pyörivät haluttua aluetta vasten ja stimuloivat siten lihaksia, ihoa,verenkiertoa ja edistävät imunesteen liikkumista. Hierontalaitetta voi käyttää koko keholla ja käyttäjä itse voi valita paineen voimakkuuden.

 • Miten rullahieronta toimii?

Tämä on yksinkertainen ja helppo tapa jolla voit vapautua appelsiini-ihosta, vahvistaa terveyttä, hoikistua sekä lievittää lihasjännityksiä.

Hieronnan aikana lymfakierto nopeutuu tasaisesti kymmenkertaisesti. Koneessa säädetty erityinen asemajärjestys ja harjoitukset on asetettu lymfahieronnan periaatteiden mukaan. Hoitotoimenpide stimuloi imusolmukkeiden toimintaa, joka auttaa poistamaan kehosta myrkyllisiä aineita ja parantamaan aineenvaihduntaa sekä vähentämään kudosten turvotusta. Tämä hoito auttaa myös lymfajärjestelmän häiriöissä, kuten esimerkiksi selluliitin poistossa. Säännöllinen rullahierontatoimenpiteessä käyminen auttaa poistamaan aineenvaihduntahäiriöitä.

Hoitotoimenpiteen aikana on erittäin tärkeää juoda riittävästi vettä, sillä se on tärkeää, jotta lihaksemme toimisivat. Elimistö poistaa kuona-aineita parhaiten, jos nautit nesteitä ennen ja jälkeen hoitotoimenpiteen.

Säilyttääksemme elimistön tasapainossaolon, tarjoamme asiakkailemme tarvittavan määrän vettä myös hieronnan aikana.

 • Mitä rullahieronta tekee?

Rullahierontakone on varustettu infrapuna- ja kollageenilampuilla. Koneen sisään kätketty infrapunasäteily laajentaa verisuonia ja auttaa poistamaan kehosta myrkyllisiä aineita tunkeutumalla ihon syvimpiin kerroksiin. Infrapuna auttaa lämmittämään lihasta ja muuttaa sen elastisemmaksi ja tekee siten hoitotoimenpiteestä tehokkaamman. Kollageenilamppu nuorentaa ihoa ja valohoito lisää kehon vastustuskykyä.

Miten tämä laite edistää hyvinvointiasi:

 • VARTALONMUOTO JA LIHAKSET

- Nopea painonpudotus

- Rullahieronnalla on välittömästi hoikentava vaikutus. Usein tulokset näkyvät jo ensimmäisen kerran jälkeen.

- Hieronta aiheuttaa lihastyöskentelyä, hajottaa rasvakudosta ja kiihdyttää kehoa kaloreiden kulutuksessa.

- Laite on maailmanlaajuisesti suosituin, koska sillä on merkittävä vaikutus painonpudotuksessa.

 • Kuntoutus

Traumanjälkeisessä kuntoutuksessa rullahieronta rentouttaa lihaksia sekä saa aikaan kipua lievittävän vaikutuksen lampun, lämmön ja rullien kitkan avulla.

 • Vartalon muokkaus

Rullahieronta auttaa vähentämään kehon rasvaprosenttia ja kudosten vahvistumisen ansiosta lihakset korostuvat ja vartalon muoto paranee hoikistumalla.

 • IHO

Ihon kiinteys ja kimmoisuus

Hieronta kiinteyttää ja ravitsee ihoa sekä saa sen näyttämään kimmoisemmalta. Iho muuttuu vaaleanpunaiseksi ja lämpimäksi välittömästi hieronnan jälkeen. Kollageeni parantaa ihon kimmoisuutta ravitsemalla ja kosteuttamalla sitä riittävästi.


Arvet ja ihon sävy

Kollageeni ja hieronta pehmentävät arpia sekä keloideja, avaavat yhteenkasvamia ja pienentävät kohoumia tehokkaasti. Kollageeni on hyvä tasoittamaan värivirheitä ihossa.Lampun vaikutuksesta kollageeni kiihdyttää orvaskeden uusiutumista ja sen kuorimista.

Selluliitin väheneminen

Rullahieronta on oiva muoto vähentää selluliittia tehokkaasti ja nopeasti. Se hajottaa asvakerrostumia nopeasti parantuneen verenkierron ja laajentuneiden verisuonien ansiosta. Vaikutus näkyy jo muutaman kerran jälkeen ja kestää pitkään. Laitetta käytetään kuntosaleilla, kauneushoitoloissa ja kylpylöissä.

 • VERENKIERTO JA IMUSUONISTO

Staasi ja turvotus

Rullahieronta on tehokas lievittämään staasin oireita, nopeuttamaan turvotuksen laskemista sekä parantamaan laskimoveren ulosvirtausta. Auttaa myös parantamaan antikoagulaatiota, verenkiertoa sekä lymfakiertoa miellyttävästi.

Energia

Hieronta vilkastuttaa verenkierron sekä imusuoniston toimintaa parantaen hapen ja ravinteiden kulkemista elimiin.

Sydän

Veren vastus valtimoissa vähenee, mikä on hyväksi sydämelle. Hieronnan ansiosta verisuonet laajenevet sekä verenkierto vilkastuu.

 • HERMOSTO

Reseptoriherkkyys

Hieronta parantaa pinnallista ja syvää tuntoa.

Hermosolut

Rullahieronta lisää hermosolujen välisten yhteyksien määrää jonka tuloksena on hermosignaalien aktivointi ja parempi johtaminen.

Rentoutuminen

Väriterapia ja hieronta vaikuttavat rentouttavasti vartaloon sekä auttavat positiivisesti parantaen mielialaa.

 • Tule kokeilemaan rullahierontaa jo tänään!

Et menetä mitään, vaan saat ainostaan hyvänolon ja positiivisia vaikutuksia kehoon!

 • Eli toimi näin:

Varaat ajan, puet päälle mukavat urheilulliset vaatteet ja rentoudut samaan aikaan kuin hierontalaite tekee työn puolestasi.


 • Tervetuloa tutustumaan!