Olaplex

IMG_6329.PNG

Olaplex

Vaalennus on hiusta kuluttava ja vaurioittava käsittely. Tummasta vaaleaksi siirtyminen voi viedä useita kampaamokäyntejä. Hiuksista tulee helposti kuivat ja karheat.

Olaplex on kampaamossamme tarjottava palvelu, jota hyödynnetäänhiustenvärjäyksien ja vaalennuksien yhteydessä.

Olaplex korjaa, vahvistaa, suojaa hiuksia värjäyksien ja muiden kemiallisten käsittelyiden aikana.

Uusia mahdollisuuksia

Olaplex antaa vapauden, jonka avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä rohkeammin.

  • Suojaa

  • Korjaa

  • Ylläpitää

Olaplex on tuote, jota voidaan käyttää kaikkien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä.

Olaplexin toimintaperiaate on yksinkertaista, mutta erittäin tehokasta kemiaa.

Olaplex-tehohoito

Olaplex-hoito voidaan tehdä myös erillisenä tehohoitopalveluna. Suosittelemme tehohoitoa huonokuntoisiin hiuksiin, joita väri  vaallennus on vaurioittanut ja mikä ei muuten uskaltaisi suorittaa värjäystä. Olaplex-tehohoito sopii vaurioituneiden hiusten lisäksi kaikenlaisille hiuksille jotka tarvisevat hoitoa. Se on kuiville sekä auringon polttamille hiuksille, myös kiharille hiuksille, jotka kaipaavat eloisuutta.

Olaplex-kotihoito

Suosittelemme kotikäyttöön Olaplex-käsittelyn vaikutusta yläpitävää Olaplex hair perferctor no 3 -tuotetta, jota voit ostaa kampaamosta. Kotihoitotuote jatkaa ja ylläpitää hoitotulosta sekä valmistelee seuraavaan värjäykseen.

Olaplex-kotihoitotuote levitetään puhtaisiin, kosteisiin hiuksiin. Vaikutusaika on vähintään 5-10 minuuttia, mutta tuotteen voi antaa vaikuttaa pidempäänkin. Se huuhdellaan kunnolla vaikutusajan jälkeen ja pestään shampoolla. Shampoon jälkeen hoitoaine ja huuhtelu.