Maskit

Nuorentava maski

100% NATURE NUORENTAVA RUSKEAN MERILEVÄN ALGINAATINEN NAAMIO Ruskean merilevän alginaatinen naamio sopii himmeälle ja elottomalle iholle. Aktivoi ihon aineenvaihduntaa, vähentää ryppyjen syvyyttä, vähentää huokosia ja samanaikaisesti poistaa toksiineja, likaa ja ylimääräistä rasvaa. Vähentää ihoärsytyksiä, pigmenttiläiskiä ja aknea sekä parantaa ihon nestetasoa. Ihanteellinen rasvaiselle iholle - vähentää tulehduksia ja rasvaisen ihon kiiltoa säätelemällä rasvarauhasten toimintaa.

AdobeStock_182569761 ALGINATE3.jpeg

Kuoriva maski

100% NATURE SYVÄPUHDISTAVA JA VAHNENEMISTA HIDASTAVA KASVOJEN IHON KUORIJA PAPAIJAN ENTSYYMEILLÄ Luonnollisia fermenttejä ja entsyymejä sisältävä syväpuhdistava kasvojen ihon kuorija puhdistaa herkkää kasvojen ihoa tehokkaasti ja syvästi, avaa ihohuokoset ja uudistaa ihosoluja ilman kemiallisia tai mekaanisia vaikutuksia. Kuorija sisältää kolme aktiivista aineosaa – papaiini-entsyymiä, vihreän teen uutetta ja allantoiinia, jotka hajottavat ja liuottavat kuolleita ihosoluja ihon pinnalla ilman hankaavia hiukkasia ihon pintakerrosta vahingoittamatta ja stimuloivat ihosolujen uudistumista ja tasoittavat ihon näkyvästi. Papaijan papaiinientsyymi stimuloi solujen aineenvaihduntaa, auttaa parantamaan epätasaista ihotekstuuria, vähentää pigmenttiläiskiä, tasoittaa pinnallisia ryppyjä, akne- ja venytysmerkkejä. Vihreä tee sisältää runsaasti antioksidantteja, stimuloi solujen uudistumista, nuorentaa väsynyttä ihoa ja auttaa vähentämään sekä estämään ikääntymisen oireita. Verrattuna happokuorintaan tai kemialliseen kuorintaan on papaiinientsyymeillä useita etuja: se sopii kaikille ihotyypeille (mukaan lukien yliherkkä ja kuiva iho) ja kun sitä käytetään, auringonvalo ei ole vasta-aiheista.

Face-lift maski

100% NATURE KIINTEYTTÄVÄ SPIRULINA ALGINAATINEN FACE-LIFT NAAMIO Spirulina face-lift naamio jolla on intensiivinen kiinteyttävä ja vahva kosteuttava vaikutus. Sininen-vihreä levä spirulina parantaa verenkiertoa, auttaa poistamaan toksiineja ja parantaa ihon regenerointiprosesseja,stimuloi kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa ihonalaisissa kerroksissa. Spirulinan proteiinit, vitamiinit ja rasvahapot ravitsevat ihoa solutasolla ja palauttavat ihon kosteuden ja elastisuuden, mikä antaa kiinteyttävän ja nuorentavan vaikutuksen. Sopii kaikille ihotyypeille.

Syväkosteuttava maski

100% NATURE SYVÄKOSTEUTTAVA ALGINAATINEN THALISOURCE-NAAMIO Syväkosteuttava thalisource-naamio kosteuttaa ihoa syvästi ja tasoittaa ryppyjä, ainutlaatuinen ruskean levän kompleksi Thalisource virkistää ihoa ja palauttaa sen loiston ja tuoreuden. Kompleksi auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa, se on tehokas apu kuivalle ja ärsytetylle iholle. Aktivoi ihon aineenvaihduntaa, vähentää ryppyjen syvyyttä ja palauttaa ihon elastisuuden. TEHOAINEET: merilevän polysakkaridien ja oligosakkaridien konsentraatti Thalisource, kaoliini.