hampaiden-valkaisu

Oh ! White® on espanjalainen yritys, joka tuottaa kosmetiikkaa, esteettistä kosmetiikka- ja terveydenhuollon tuotteita hampaiden valkaisuun. Yhtiöllä on neljä toimintaa: tutkimukset ja kehittäminen, innovaatiot, tuotannot ja innovatiivisen hampaiden valkaisu ja suunhoito tuotteiden vienti kansainvälisille markkinoille.

Oh ! White® tarjoaa kauneus- ja kosmetiikka-alalla työskenteville asiantuntijoille uusimmat hampaiden valkaisun alan innovaatiot, yhtiön kehittämä < 0,1 % vetyperoksidin kaavan ansiosta, johon on yhdistetty myös uusin LED-tekniikkaa. Oh! White hampaiden valkaisulla käytetään nykyaikaista, turvallista ja tehokasta tekniikka. Sen avulla saa helposti kauniit ja valkoiset hampaat.

NB! valkaisugeeli on 100% vetyperoksiidin vapaa. Menettely kestää yhteensä noin 60 minuuttia. Hoidon jälkeen hampaiden sävy saatta olla hieman epätasaista mutta ne tasantuu 2 tunnin kuluttua kuten myös paikkaukset. Hoidon jälkeen pitää vältää 3 päivää: Kahvia, mustaa teetä, tupakkaa, nuuskaa, punajuurta, coca-colaa, curry ruokia ja muita väriä antavia tuotteita!

Ennen hampaiden valkaisua olisi hyvä käydä hammaskivenpoistossa. Valkaisua ei voi tehdä jos on :

- Suun limakalvon tulehduksia

- Iensairauksia

- Reikintyviä hampaita

- Vuotavat paikkaukset

- Paljaana olevat hammasjuuret/dentiini

- Ei alle 12 vuotiaille lapsille!

- Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.

DayWhite -hammastahna

Valkaiseva DayWhite+ hammastahna. Käytetään kun tavallista hammastahnaa. Sisältää polyvinyylipyrrolidoni joka suojaa hammaskiveltä ja ennaltäehkäisee tahraläikkien ilmenemistä. Puhdistaa ja valkaisee hammaskiilteen vahingoittamatta sitä. Pese hampaat vähintään 2 kertaa päivässä, ainakin 2 minuutin ajan. Älä niele! Sisältää 0,1% fluoria. Takaa pitkäkestoisen raikkauden tunteen suussa. Hammastahnan hinta on 18€